Historia

En blogg om mig och mitt stora intresse historia

Att hjälpa när man kan!

juli 18, 2016 | Comment

God morgon allihop!

Hur står det till med er? Vilket tråkigt väder vi har idag, men det kan ju klart ändra sig under dagen. Planen var att åka ut till en vandringsled idag med Jocke, men det känns kanske inte helt aktuellt om det regnar. Vi får se vad vi gör, helt enkelt.

vandring

Det hade dock varit skönt att faktiskt komma ut, i går satt jag nämligen inne större delen av av dagen då jag satt i telefon med min farmor och försökte hjälpa henne att få fatt i ett företag som sysslar med stamspolning i Stockholm. Stackarn är ju inte ung så hon förstår sig inte på internet, men samtidigt har hon väldigt många åsikter om vad jag hittar och föreslår. Tror det tog sammanlagt tre timmar, faktiskt. Men man hjälper ju gärna till när man får chansen, hur frustrerande det än må vara. Nu har vi fått löst det och de ska komma idag på morgonen och ordna med hennes hus. Sånt är jobbigt att behöva dra i själv, tycker det är väldigt skönt att föreningen drar i det för mig. Det ska ju vara lite värt det, att ha en förening som man betalar till ju. Hur bor ni? 

Kommentera