Historia

En blogg om mig och mitt stora intresse historia

Debattglädje i skolan!

februari 24, 2016 | Comment

Hej alla läsare!

Nu har det varit mycket igen i skolan, tur jag tycker det är roligt. Mycket föreläsningar, grupparbeten och presentationer. Jag tycker verkligen om att diskutera och debattera med klassen, särskilt när det handlar om hur vi faktiskt ska forma eleverna som vi kommer ha. Jag kan dock tänka mig att inte alla uppskattar mitt konstanta debattglädje, men jag tänker att det utvecklar oss alla. Just nu sitter jag och arbetar med en tenta i svenska. Himla intressant, tycker jag. Sen om ett par veckor ska vi ha en salstenta med glosor, lyrik och grammatik. Känns riktigt kul med svenskan, eftersom den faktiskt inte är lika svår som andra ämnen är. Hur har ni det? Njuter ni av vårens tecken som blir tydligare och tydligare?

plugg

Kommentera