Historia

En blogg om mig och mitt stora intresse historia

Ingen bra dag, idag!

juli 28, 2016 | Comment

suck

Jo, man har väl haft bättre dagar, så att säga. I morse skulle jag lite snabbt köra hem till mamma för att hämta upp henne och sedan åka och handla. Men så fort jag kommer ut på motorvägen så börjar bilen låta väldigt konstigt.. Jag tänkte att det kanske bara var något som hade lossnat eller att oljan var låg eller något, så jag fortsatte och tänkte att jag kollar det när jag kommer fram till mamma. Men tji fick jag, efter fem minuter på motorvägen så tappar bilen fart och sedan blir jag stående. Som tur var så hann jag svänga in till kanten så det kändes inte som en livsfarlig situation. Mer än väldigt irriterande sådan. Så där stod jag. Fick ringa mamma och säga vad som hänt och skjuta upp vår handling tills i morgon. Sen återstod ju frågan –  vart boka service? Jag har inget nummer sparat för varken verkstad eller bogseringsbil, så det blev till att googla och försöka hitta någon i närheten. Det löste sig tack och lov, men nu står bilen på verkstad och undersöks och jag står utan. Känns ganska onödigt att åka och handla i morgon om vi ändå får ta bussen, så jag ska försöka kolla om det finns någon bil jag skulle kunna låna vid behov tills min är klar. 

Som ni förstår så var det kanske inte den bästa starten på dagen, så nu måste jag försöka vända på kakan och göra något kul idag så inte hela dagen går åt att vara irriterad över bilen. Har ni några tips på vad man kan göra för att släppa och bli glad igen?

Kommentera