Historia

En blogg om mig och mitt stora intresse historia

Rätt eller fel?

augusti 12, 2016 | Comment

Tjenare allihop!

Jag tycker det är helt galet att vi faktiskt snart har gått in i höstmånaderna. Vart tog sommaren vägen, liksom? Men jag känner mig riktigt taggad inför hösten faktiskt. Sommarlovet är ju något för långt, enligt mig. Jag vill ju bara lära mig, särskilt nu i början. Jag tror dock inte att mina klasskompisar håller med mig där då jag sett flera av dem uttrycka tydligt hur mycket ångest de har inför att börja igen. Men har man verkligen valt rätt då? Så tänker jag både med jobb och med studier, det ska ju inte vara en pina. Då är man ju på fel plats, eller hur? Jag har nästan tyckt att sommarlovet varit en pina vissa dagar, när det enda jag har velat var att få listan på nya kurslitteraturen så jag kunde komma igång lite före. Men nu har jag äntligen fått listan och böckerna ligger här hemma. Jag har nästan läst igenom alla, så det ska bli riktigt kul att börja och få uppgifter kring dem!

Hur känner ni inför hösten? Är ni på rätt eller fel jobb eller utbildning?

smil

Kommentera