Historia

En blogg om mig och mitt stora intresse historia

Sista veckan innan skolan!

augusti 27, 2016 | Comment

Äntligen börjar man se slutet av ledigheten och början av terminen, jag vet, jag vet – jag är nog en av få som ser det så. Men jag är så himla redo nu. Dessutom gör jag ingenting om dagarna som jag inte skulle kunna göra trots att skolan var igång. Jag är ju inte direkt den studenten som går ut och dricker var/varannan dag. Det är jag för gammal för … haha! Istället håller jag mig sysselsatt om kvällarna med både filmer och serier. Just nu är jag helt fast för Bron, lite sent, jag vet. Men nu har jag börjat och jag är verkligen helt besatt av det. Jag tycker alltid att det är spännande när det ges utrymme för kvinnor att vara lite svåra i filmer och serier. Fast på ett bra sätt, som huvudrollen i Bron Saga. Hon är speciell, och ges utrymme för att vara det! Har ni sett den?

bron

Kommentera