Historia

En blogg om mig och mitt stora intresse historia

Sommarlovet har börjat!

juni 10, 2016 | Comment

Hej allihop!

Hur står det till med er? Jag har det strålande måste jag nog påstå. Klarade alla tentor och är nu färdig för terminen med skolan. Det är ju inte fy skam att inte ha en enda omtenta i augusti, som ganska många i klassen faktiskt har. Riktigt skönt att nu kunna lägga upp fötterna lite och ha några veckors ledigt innan jag ska vikariera lite i en skolcafeteria. Det är ju också en fot in, ju! Förutom att slappa så har jag även två födelsedagar som kommer nu i sommar vilket betyder att jag måste köpa presenter och spex. Jag tänker att jag nog kan hitta till en av dem på pnjakt.se, för det är lite hans grej. Men den andra är desto svårare. Jag tänker inte nämna några namn ännu här i bloggen för man vet ju inte om de faktiskt råkar klicka in här och läsa. Det förstör ju överraskningen! Har ni några tips på presenter som är ganska neutrala? Inte bara blommor och vin, utan något mer. Så himla svårt. När börjar er semester förresten? Industrisemestern är väl efter midsommar va? 

paket

Kommentera